BUY=

Family house on Nedű street

Építész Stúdió



100 %

1
rate



Family house on Nedű street


Budapest, Hungary

The unique form of the house developed quite early in the process, due to the strict constraints by regulations. On a narrow corner plot, with the maximized height and areas, the roof was the only place where, with a small twist, the otherwise unusable attic became a spacious room with a bathroom.



The interior layout was straightforward, with the living room and kitchen being placed on the ground floor, followed by the bedrooms on the upper levels. The architects were aiming to create an intensive connection with the garden, with covered terraces and big windows.


The house and the surrounding structures are differentiated by the materials. The house is clad with recycled, sliced brick, inspired by the demolished building on the site, from which we also reused some materials, mainly in the form of the pavement and walls of the garden. The concrete of terraces are kept raw as well as the interior slabs, visually connecting the inside and outside structures. The interior is softened by the presence of the wooden furniture and paving.



+


Chcete vidět celý text a 28 dalších fotografií?

Příhlašte se nebo se staňte našimi předplatiteli a zařaďte se do exkluzivního klubu fanoušků architektury.

Žijeme architekturou a jsme v kontaktu s těmi nejlepšími architekty v Česku i ve střední Evropě. Píšeme o tom, jak o architektuře přemýšlejí a přinášíme vám stavby, které vytvářejí.

Protože na architektuře záleží!




Purchase a subscription   Log In   Vyzkoušet zdarma
This website is using tracking cookies - More details